Könyves villámcsődület – Lassulj Budapest

Helyszín: Budapest, Kálvin tér

utazó olvasó

Utazó olvasó

Ideje: 2013-06-19, 7:30-8:30

Idén sikerült lemaradnom a könyvfesztiválról, de szerencsémre némiképp kárpótolhattam magam ma reggel. A Kálvin téri metrómegállónál, felül, a Nemzeti Múzeum sarkánál könyveket osztogattak –  ingyen. Micsoda remek olvasás népszerűsítés/ PR munka.

7:29

Kálvin tér, 7:29

Szerencse, hogy este még egyszer átfutottam a Facebook üzenő falát, melyen az szerepelt, hogy reggel 7:30-tól egészen 8:30-ig tart majd a könyvosztás, a Slow Budapest keretében. Sejtettem, hogy nem leszek egyedül, de egy kissé meglepődtem, hogy 7:29-kor már tömeg a Kálvinon. Úgy tűnik az ingyen olvasmányért még manapság is szívesen sorba állnak (pontba tömörülnek) az emberek. Az élelmesebbek (megkockáztatom, pofátlanabbak) 4-5 ingyen könyvvel távozhattak, így akadt 1-2 később érkező, akinek már nem jutott a jóból. Erre azért lehetett volna figyelni egy hangyabokányival jobban is. Nekem egy Lisa Gardner kötet jutott (Nem bújhatsz el), melynek bolti ára 3490 Ft, úgyhogy az ingyen szerzeményezésért mindenképp megérte várakozni. APrint HVG Extráról nem is beszélve, amiből szintén sikerült egyet felmarkolni.

Az akcióban részt vett az Ulpius-ház Könyvkiadó, a HVG Könyvek, a 21. Század Kiadó, a Képregény.hu – a webáruház, a Háttér Kiadó és a Könyvesblog is. Köszönet érte! Remélem lesz még ilyen megmozdulás a közeljövőben, megjegyzem e-könyvekhez való letöltési kódot is szívesen elfogadok.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: