Ment-e a PDF-ek által előbbre a világ?!

Nos a fenti kérdésre egyértelmű a válasz, sőt már újabb formátumok is a rendelkezésünkre állnak, hogy bővítsük tudásunk. Természetesen nem mindenki engedheti meg magának, hogy tabletet, vagy pda-t vásároljon. Némi keresgélés után kijelenthetem, hogy nekik sem kell búslakodni. Gondoltam, egy próbát megér, hogy körülnézek az interneten. Térjünk rá tehát a mindenki számára elérhető eszközre a mobiltelefonra és a rajta futtatható alkalmazásokra.
Az én  készülékem nem egy “okostelefon”, azonban némi keresés után boldogan pillantottam a kijelzőre. Azt persze le is szögezném, hogy nem nőtt a kezemhez a telefonom, pusztán nem árt ha mindig kéznél van egy szótár…
A lényeg, hogy nincs szükség okostelefonra, csupán a java alkalmazások fussanak a készüléken, ez gyakorlatilag napjainkra alapvető funkció.  Nézzük, mit is találtam:

  1. PDF Reader: melynek segítségével PDF formátumban lévő állományokat kezelhetünk a mobilon. Az alkalmazás itt érhető el. A letöltéshez be kell regisztrálni, azonban ez ingyenes és gyorsan elkészül.
  2. Oxford Dictionary: az Oxford, egy nyelvű szótár, mely angolul magyarázza el az egyes angol kifejezéseket. Érdemes letölteni, 6,8 MB méretű a .jar fájl. Itt tudod letölteni.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: